Praním prádla svých ratolestí pomůžete maminkám v azylových domech

Jednou z cílových skupin Armády spásy jsou rodiny, které z různých důvodů nezvládají plnit všechny své funkce, zejména pak péči a výchovu dětí. Často se jedná o rodiče v krizi, v rozvodovém či porozvodovém stádiu. Pomoc těmto neúplným rodinám převážně poskytujeme v Azylových domech pro matky s dětmi.
Maminky podporujeme při řešení problémů, kvůli kterým se v azylovém domě ocitly (rodinné problémy, životní krize, zadlužení atd.), při hledání a získávání vhodného bydlení a zaměstnání. Podporujeme je v obnovení kontaktů s rodinou a případně jim pomáháme zajistit jiné, vhodnější sociální služby.
Nyní jsme se spojili se značkou Lovela Baby, která je expertem na praní dětského prádla. Jde o hypoalergenní a dermatologicky testované prací prostředky, které pomáhají maminkám v péči o jejich děti od prvního dne jejich života. Jsou vhodné také pro ty, kdo trpí alergiemi nebo atopickou dermatitidou.

Od 1. 9. do 30. 9. přispěje Lovela Baby 3 Kč z každého prodaného produktu na provoz azylových domů pro matky s dětmi Armády spásy. Nákupem jakéhokoliv produktu Lovela Baby nyní zajistíte nejen péči o prádlo vašich nejdražších, ale zároveň podpoříte maminky v našich azylových domech, které se ocitly v nelehké životní situaci.
Perte s klidným srdcem a staňte se hrdinou i Vy!